Gymnastiek - sv Nok

Gymnastiek

Gymnastiek


Lekker fit en energiek,
bij SV NOK Afdeling Gymnastiek!


Maandag
Turnen jeugd:   18.00-19.00 uur                    

Woensdag

Steps:      19.15-20.15 uur           
Fit&Fun:      20.30-21.30 uur              

Donderdag

  M.B.V.O.1: voor jonge ouderen:      9.15-10.15 uur                                                      
M.B.V.O.2 voor ouderen (stoelengym):   10.30-11.30 uur                                                               

==================================================================================
Gymnastiek jeugd:

Donderdag:
Peuters:
       15.00-15.45 uur                
 
Kleuters en groep 3:  15.45-16.45 uur                                
 
Groep 4, 5 en 6:       16.45-17.45 uur                             
Groep 7, 8 en vo (voortgezet onderwijs): 17.45-18.45 uur                                                                

Dance jeugd:
Donderdag
Dance:   19.00 uur inloop       
Les van    19.15 -20.00 uur         


Bewegen is voor alle leeftijden en plezier staat voor op!
We bieden daarom bewegingslessen aan voor jong en oud! De bewegingslessen worden gegeven in de gymzaal
van dorpshuis It Klif in Oudemirdum en vinden plaats
onder deskundige begeleiding.

Voor meer info, tijden of vragen?
Mail ons gerust: Gymnastiek@svnok.nl

Of kijk hier op de site bij tabladen 'groepen' en 'lestijden'. 

Graag tot ziens!

POIESZ JEUGDSPONSORACTIE

14 februari 17:15  SV NOK WEDEROM GESELECTEERD DE VOOR POIESZ JEUGDSPONSORACTIE Ook dit jaar zijn we als SV NOK geselecteerd door de POIESZ om mee te doen aan de sponsoractie voor de jeugd. Hoe werkt het? Wanneer je de boodschappen haalt bij de POIESZ krijg bij elke € 10,- en bij diverse actieproducten sponsormunten. Deze munten kun je bij de uitgang van de winkel in BALK in een koker stoppen van meerdere geselecteerde sportclubs. Door met z’n allen zoveel mogelijk munten in de koker van de SV NOK te deponeren kunnen we als vereniging een aanzienlijk bedrag winnen. Dus wanneer je altijd al de boodschappen doet bij de POIESZ dan……. Mocht je nog munten van vorig jaar hebben dan zijn deze niet meer geldig. Munten van een andere vestiging kun je overigens gewoon meenemen en later in BALK in de koker doen. De actie is duurt t/m 10 april.meer »

23x gelezen

Nok organiseert 20 Februari coronaproof uitje

29 november 21:45  20 Februari 2021 organiseert de afdeling voetbal van NOK een coronaproof uitje. Deze dag is toegankelijk voor een ieder die zich verbonden voelt met NOK. Of dit nou tennis, volleybal, gymnastiek of voetbal is, een ieder is welkom. meer »

642x gelezen

Alle ledenvergaderingen sv NOK uitgesteld

30 september 19:30  Alle ledenvergaderingen van sv NOK zijn tot nader order uitgesteld. Het gaat hier over de ledenvergaderingen van de afdeling gymnastiek, volleybal en voetbal. Deze stonden gepland op 5, 14 en 26 Oktober. Als de situatie het weer voordoet om dit te organiseren worden er nieuwe datums vastgesteld.

318x gelezen

Nieuws van het hoofdbestuur

31 mei 15:00  Beste leden, vrijwilligers, sponsors, ouders, donateurs en verdere dorpsbewoners, Ook als sportvereniging NOK werden wij net als alles en iedereen halverwege maart geconfronteerd met het coronavirus. Van de ene op de andere dag waren de sportvelden, sporthal, tennisbanen en de kantine gesloten en verboden gebied. De maatregelen in de aanpak van het virus hebben ook bij ons veel impact; sportief voor de leden, voor iedereen op het sociale vlak, maar ook financieel voor de SV NOK. Momenteel is het zo dat de jeugd tot 12 jaar weer op een gedeelte van één sportveld onder begeleiding mag sporten. Dit allemaal wel zonder het gebruik van de kleedkamers, de ouders mogen niet aanwezig zijn en de kantine moet ook de deur op slot houden. Voor iedereen vanaf 12 jaar geldt ook dat er weer onder begeleiding gesport mag worden, alleen moeten zij zich daarbij aan de minimale 1,5 meter afstand houden en aan de overige genoemde regels. Dit kan door te tennissen op de tennisbanen en op het aangewezen stuk voetbalveld. Vanaf halverwege juni zal de gemeente alle voetbalvelden helemaal afsluiten voor het onderhoud dat zij hieraan plegen in de zomermaanden. Het is een onwerkelijke situatie waarin we verzeild zijn geraakt. Iets wat we tot maart niet zelf hadden kunnen bedenken, maar hopelijk is het allemaal tijdelijk en kunnen we na de zomer allemaal weer volop op alle locaties op de manier gaan sporten zoals we dit gewend waren. We hopen dan ook tegen die tijd iedereen gezond en wel weer terug te zien. Tot die tijd is het belangrijk dat we samen onze verantwoordelijkheid nemen. Pas goed op jezelf en op je omgeving, dan slaan wij ons er met z’n allen doorheen. Hoofdbestuur SV NOK, afdeling voetbal, volleybal, gymnastiek en tennis meer »

679x gelezen

Onderlinge groepsspringwedstrijd wederom groot succes

25 juni 22:45  Zaterdag 11 juni werd in Balk voor de 2e keer een onderlinge wedstrijd groepsspringen georganiseerd door gymnastiekvereniging de Evenwichtsbalk in samenwerking met de gymverenigingen van Koudum (Oeverzwaluwen), Oudemirdum (NOK), Bakhuizen (BEO), Sloten (Thor) en Rutten (Salto). meer »

468x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!