Volleybal

Volleybal

Welkom bij Volleybal vereniging NOK.


Sinds 1 Januari 2012 maken we gebruik van een compleet nieuw Multi functioneel centrum; hierdoor kan er sinds lange tijd weer thuis wedstrijden in Oudemirdum worden gespeeld. Daarnaast is de trainingsruimte aanmerkelijk vergroot wat sportief gezien een enorme vooruitgang is. Door een nieuwe grote tribune en een gezellige kantine is de sfeer altijd gezellig en sportief.
Vooral sfeer en sportiviteit staan voorop bij de afdeling volleybal.
Zo worden er regelmatig toernooien gehouden, is er een keer per jaar een familie volleybal toernooi en wanneer de temperaturen weer richting heerlijk zomers gaan is er ook een beachvolleybal toernooi.
Al met al een gezellige vereniging waar veel te doen is.

Uiteraard kunnen we nog meer leden gebruiken op alle niveaus dus mocht je graag willen volleyballen meld je dan aan via de website of kom een keer een proeftraining volgen.

De afdeling volleybal bestaat momenteel uit 2 heren teams, 3 dames teams, een 50+ team en een recreatie team. Daarnaast zijn er nog 3 jeugdteams. CMV jeugd hebben we helaas nu niet meer, maar we hopen snel weer wat teams te hebben.
Zowel de heren als dames en jeugdteams komen uit in de NEVOBO competitie.

Daarnaast zijn we altijd opzoek naar mensen die de club willen steunen of helpen; dit kan op verschillende manieren.
Zo zijn wij altijd opzoek naar mensen die ons financieel willen steunen: dit kan door middel van shirt- bord- of wedstrijdbal sponsoring en sinds kort zijn er ook “de vrienden van NOK”. Door vriend te worden van NOK steunt u de vereniging door eens per jaar een financiële bijdrage te geven van € 25,=.
Ook kan een vereniging niet draaien zonder trainers, coaches, tellers, scheidsrechters en vrijwilligers.
Mocht je iets voor de vereniging willen betekenen neem dan contact op met een van de bestuursleden.

Veel plezier en tot kijk bij een van de ongetwijfeld spannende wedstrijden.

Corona regels

17 november 19:00  Protocol Corona Als sportvereniging zijn wij, zoals jullie weten, ook belast met de coronatoegangsregels zo die zijn opgelegd door de overheid. Elk lid is burger en dient zich op basis van eigen keuzes aan de regels te houden. We gaan er van uit dat iedereen de eigen verantwoordelijkheid inziet en deze neemt richting de medesporters, teamgenoten en vrijwilligers. Enkele punten: * Bij klachten thuis blijven. * Handen ontsmetten bij binnenkomst * Geen publiek. * Vermijd bij het sporten fysiek contact dat niet nodig is. Nok heeft 2 kleedkamers. Die delen we nu in als uit- en thuis kleedkamer. Dit houdt in dat de dames en heren in één kleedkamer kunnen komen. Loop dus niet zomaar een kleedkamer binnen. De één er uit en de ander er in. Bedankt voor het samen naleven van de veiligheid!

145x gelezen

Kampioen

6 maart 20:45  Wij mogen onze meisjes A feliciteren met het kampioenschap van de eerste helft van het seizoen. Super gedaan meiden. meer »

102x gelezen

Sponsors

6 maart 19:45  Super blij zijn wij dat we dit seizoen 3 nieuwe sponsors mogen verwelkomen. Camping Elfbergen en Bakkerij Twijnstra voor D3 en BHP voor D2. Hartstikke fijn dat jullie het volleybal willen steunen.meer »

104x gelezen

Kleurplaten wedstrijd NOK nieuws Januari

25 april 9:45  Omdat het NOK nieuws zwart wit is, is het moeilijk om de gemaakte kleurplaten hierin te plaatsen. Daarom plaatsen we ze via deze weg op de website. Iedereen bedankt voor de geweldige mooie tekeningen die we hebben binnengekregen.meer »

441x gelezen

Nok organiseert 20 Februari coronaproof uitje

29 november 21:45  20 Februari 2021 organiseert de afdeling voetbal van NOK een coronaproof uitje. Deze dag is toegankelijk voor een ieder die zich verbonden voelt met NOK. Of dit nou tennis, volleybal, gymnastiek of voetbal is, een ieder is welkom. meer »

476x gelezen

Alle ledenvergaderingen sv NOK uitgesteld

30 september 19:30  Alle ledenvergaderingen van sv NOK zijn tot nader order uitgesteld. Het gaat hier over de ledenvergaderingen van de afdeling gymnastiek, volleybal en voetbal. Deze stonden gepland op 5, 14 en 26 Oktober. Als de situatie het weer voordoet om dit te organiseren worden er nieuwe datums vastgesteld.

262x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!