Volleybal

Volleybal

Welkom bij Volleybal vereniging NOK.


Sinds 1 Januari 2012 maken we gebruik van een compleet nieuw Multi functioneel centrum; hierdoor kan er sinds lange tijd weer thuis wedstrijden in Oudemirdum worden gespeeld. Daarnaast is de trainingsruimte aanmerkelijk vergroot wat sportief gezien een enorme vooruitgang is. Door een nieuwe grote tribune en een gezellige kantine is de sfeer altijd gezellig en sportief.
Vooral sfeer en sportiviteit staan voorop bij de afdeling volleybal.
Zo worden er regelmatig toernooien gehouden, is er een keer per jaar een familie volleybal toernooi en wanneer de temperaturen weer richting heerlijk zomers gaan is er ook een beachvolleybal toernooi.
Al met al een gezellige vereniging waar veel te doen is.

Uiteraard kunnen we nog meer leden gebruiken op alle niveaus dus mocht je graag willen volleyballen meld je dan aan via de website of kom een keer een proeftraining volgen.

De afdeling volleybal bestaat momenteel uit 2 heren teams, 3 dames teams, een 50+ team en een recreatie team. Daarnaast zijn er nog 2 jeugdteams en zijn er 13 jeugdleden actief welke het CMV (Cool Moves Volleybal) spelen.
Zowel de heren als dames en jeugdteams komen uit in de NEVOBO competitie.
De CMV jeugd speelt meestal 1x per maand op een zaterdag ochtend een competitie toernooi.

Daarnaast zijn we altijd opzoek naar mensen die de club willen steunen of helpen; dit kan op verschillende manieren.
Zo zijn wij altijd opzoek naar mensen die ons financieel willen steunen: dit kan door middel van shirt- bord- of wedstrijdbal sponsoring en sinds kort zijn er ook “de vrienden van NOK”. Door vriend te worden van NOK steunt u de vereniging door eens per jaar een financiële bijdrage te geven van € 25,=.
Ook kan een vereniging niet draaien zonder trainers, coaches, tellers, scheidsrechters en vrijwilligers.
Mocht je iets voor de vereniging willen betekenen neem dan contact op met een van de bestuursleden.

Veel plezier en tot kijk bij een van de ongetwijfeld spannende wedstrijden.

Corona regels

20 september 22:00  Protocol Corona * Bij klachten thuis blijven. * Handen ontsmetten bij binnenkomst * Geen publiek van de tegenstander op de tribune, behalve rijders. * Vermijd bij het sporten fysiek contact dat niet nodig is. * Houd vanaf 18 jaar 1,5 meter afstand. * Max. 6 personen in de kleedkamer. * Max. 3 tegelijk douchen. Bedankt voor het samen naleven van de veiligheid!

90x gelezen

Kleurplaten wedstrijd NOK nieuws Januari

25 april 9:45  Omdat het NOK nieuws zwart wit is, is het moeilijk om de gemaakte kleurplaten hierin te plaatsen. Daarom plaatsen we ze via deze weg op de website. Iedereen bedankt voor de geweldige mooie tekeningen die we hebben binnengekregen.meer »

176x gelezen

Nok organiseert 20 Februari coronaproof uitje

29 november 21:45  20 Februari 2021 organiseert de afdeling voetbal van NOK een coronaproof uitje. Deze dag is toegankelijk voor een ieder die zich verbonden voelt met NOK. Of dit nou tennis, volleybal, gymnastiek of voetbal is, een ieder is welkom. meer »

314x gelezen

Alle ledenvergaderingen sv NOK uitgesteld

30 september 19:30  Alle ledenvergaderingen van sv NOK zijn tot nader order uitgesteld. Het gaat hier over de ledenvergaderingen van de afdeling gymnastiek, volleybal en voetbal. Deze stonden gepland op 5, 14 en 26 Oktober. Als de situatie het weer voordoet om dit te organiseren worden er nieuwe datums vastgesteld.

166x gelezen

Nieuws van het hoofdbestuur

31 mei 15:00  Beste leden, vrijwilligers, sponsors, ouders, donateurs en verdere dorpsbewoners, Ook als sportvereniging NOK werden wij net als alles en iedereen halverwege maart geconfronteerd met het coronavirus. Van de ene op de andere dag waren de sportvelden, sporthal, tennisbanen en de kantine gesloten en verboden gebied. De maatregelen in de aanpak van het virus hebben ook bij ons veel impact; sportief voor de leden, voor iedereen op het sociale vlak, maar ook financieel voor de SV NOK. Momenteel is het zo dat de jeugd tot 12 jaar weer op een gedeelte van één sportveld onder begeleiding mag sporten. Dit allemaal wel zonder het gebruik van de kleedkamers, de ouders mogen niet aanwezig zijn en de kantine moet ook de deur op slot houden. Voor iedereen vanaf 12 jaar geldt ook dat er weer onder begeleiding gesport mag worden, alleen moeten zij zich daarbij aan de minimale 1,5 meter afstand houden en aan de overige genoemde regels. Dit kan door te tennissen op de tennisbanen en op het aangewezen stuk voetbalveld. Vanaf halverwege juni zal de gemeente alle voetbalvelden helemaal afsluiten voor het onderhoud dat zij hieraan plegen in de zomermaanden. Het is een onwerkelijke situatie waarin we verzeild zijn geraakt. Iets wat we tot maart niet zelf hadden kunnen bedenken, maar hopelijk is het allemaal tijdelijk en kunnen we na de zomer allemaal weer volop op alle locaties op de manier gaan sporten zoals we dit gewend waren. We hopen dan ook tegen die tijd iedereen gezond en wel weer terug te zien. Tot die tijd is het belangrijk dat we samen onze verantwoordelijkheid nemen. Pas goed op jezelf en op je omgeving, dan slaan wij ons er met z’n allen doorheen. Hoofdbestuur SV NOK, afdeling voetbal, volleybal, gymnastiek en tennis meer »

425x gelezen

trainer

1 juli 22:30  Lijkt het je leuk om trainen te geven bij de jeugd van volleybal. Meld je aan bij één van de bestuursleden. We zijn op zoek naar een trainer/ster voor de A-jeugd, deze trainen op maandag van 18.00 tot 19.30 uur. En voor de CMV-jeugd, deze trainen op dinsdagavond van 18.00 tot 19.00 uur. Wil je meer informatie bel Yke v/d Wal, tel. 06-41454046

195x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!