Gymnastiek

Gymnastiek

Lekker fit en energiek,
bij SV NOK Afdeling Gymnastiek!

Bewegen is voor alle leeftijden en plezier staat voor op!
We bieden daarom bewegingslessen aan voor jong en oud! 

De bewegingslessen worden gegeven in de gymzaal
van dorpshuis It Klif in Oudemirdum en vinden plaats
onder deskundige begeleiding.

Voor meer info, tijden of vragen?
Mail ons gerust: Gymnastiek@svnok.nl

Of kijk hier op de site bij tabladen 'groepen' en 'lestijden'. 

Graag tot ziens!

Avond Vierdaagse 2022

12 april 11:00  Avond Vierdaagse 2022 Op 14, 15, 16 en 17 juni 2022 organiseren wij weer de Avond Vierdaagse.

9x gelezen

Gymnastiek uitvoering thema; "Wereldreis"

12 april 10:30  Op vrijdag 10 juni 2022 organiseert Afdeling Gymnastiek een uitvoering in dorpshuis It Klif. De uitvoering zal als thema hebben: "Wereldreis". Dit feestelijk gebeuren start om 16.45uur en eindig ongeveer om 20.30 uur. Samen met alle groepen van onze eigen Gymnastiek afdeling willen we proberen hier een mooie show van te maken. Meer info volgt! Graag tot ziens!

8x gelezen

Kleurplaten wedstrijd NOK nieuws Januari

25 april 9:45  Omdat het NOK nieuws zwart wit is, is het moeilijk om de gemaakte kleurplaten hierin te plaatsen. Daarom plaatsen we ze via deze weg op de website. Iedereen bedankt voor de geweldige mooie tekeningen die we hebben binnengekregen.meer »

391x gelezen

Nok organiseert 20 Februari coronaproof uitje

29 november 21:45  20 Februari 2021 organiseert de afdeling voetbal van NOK een coronaproof uitje. Deze dag is toegankelijk voor een ieder die zich verbonden voelt met NOK. Of dit nou tennis, volleybal, gymnastiek of voetbal is, een ieder is welkom. meer »

452x gelezen

Alle ledenvergaderingen sv NOK uitgesteld

30 september 19:30  Alle ledenvergaderingen van sv NOK zijn tot nader order uitgesteld. Het gaat hier over de ledenvergaderingen van de afdeling gymnastiek, volleybal en voetbal. Deze stonden gepland op 5, 14 en 26 Oktober. Als de situatie het weer voordoet om dit te organiseren worden er nieuwe datums vastgesteld.

247x gelezen

Nieuws van het hoofdbestuur

31 mei 15:00  Beste leden, vrijwilligers, sponsors, ouders, donateurs en verdere dorpsbewoners, Ook als sportvereniging NOK werden wij net als alles en iedereen halverwege maart geconfronteerd met het coronavirus. Van de ene op de andere dag waren de sportvelden, sporthal, tennisbanen en de kantine gesloten en verboden gebied. De maatregelen in de aanpak van het virus hebben ook bij ons veel impact; sportief voor de leden, voor iedereen op het sociale vlak, maar ook financieel voor de SV NOK. Momenteel is het zo dat de jeugd tot 12 jaar weer op een gedeelte van één sportveld onder begeleiding mag sporten. Dit allemaal wel zonder het gebruik van de kleedkamers, de ouders mogen niet aanwezig zijn en de kantine moet ook de deur op slot houden. Voor iedereen vanaf 12 jaar geldt ook dat er weer onder begeleiding gesport mag worden, alleen moeten zij zich daarbij aan de minimale 1,5 meter afstand houden en aan de overige genoemde regels. Dit kan door te tennissen op de tennisbanen en op het aangewezen stuk voetbalveld. Vanaf halverwege juni zal de gemeente alle voetbalvelden helemaal afsluiten voor het onderhoud dat zij hieraan plegen in de zomermaanden. Het is een onwerkelijke situatie waarin we verzeild zijn geraakt. Iets wat we tot maart niet zelf hadden kunnen bedenken, maar hopelijk is het allemaal tijdelijk en kunnen we na de zomer allemaal weer volop op alle locaties op de manier gaan sporten zoals we dit gewend waren. We hopen dan ook tegen die tijd iedereen gezond en wel weer terug te zien. Tot die tijd is het belangrijk dat we samen onze verantwoordelijkheid nemen. Pas goed op jezelf en op je omgeving, dan slaan wij ons er met z’n allen doorheen. Hoofdbestuur SV NOK, afdeling voetbal, volleybal, gymnastiek en tennis meer »

547x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!