Scheidsrechter

L.P. Rienstra

Accommodatie

Onbekend

Op deze ijskoude dag kwam vandaag Sneek op bezoek bij ons mooie sportcomplex. De 2 clubs uit Sneek vandaan hebben besloten alle vrouwen te mengen. Het is dus vandaag voor het eerst dat wij tegen deze ploeg moeten voetballen. De eerste minuten vlogen voorbij. Zo ook de goal van Anne Wortman. In de 8e minuut vliegt de bal al het net in, de keeper had geen schijn van kans. (1-0) De eerste helft speelt nok wat slordig. Ballen worden niet correct aangenomen waardoor we extra werk moeten doen om balbezit te houden. Het centrum van het veld zakt soms niet goed mee waardoor Sneek soms goede aanvallen krijgt. Jeltje Draaijer zorgt er gelukkig goed voor dat bal niet over de doellijn komt. In de 35e minuut ziet Milou Stieding haar kans en schopt de bal met alle kalmte mooi in het hoekje van de goal. (2-0) Nok laat deze punten niet voorbij gaan. In de rust krijgen we nog een aantal tips van onze leider Ids Smink. De tweede helft kan beginnen! En ja hoor, we beginnen rustig te spelen. In de 57e minuut een mooie aanval door onze voorhoede. Tiertje maakt de aanval af door de bal weer in het goal te krijgen. (3-0) Ze had de smaak te pakken vandaag want Tiertje scoort in de 63e minuut weer. (4-0) Toen dacht Martine Witteveen: ‘Dit kan ik ook’. In de 65e minuut met een schot op afstand gaat met een mooi boogje de bal over de keeper heen zo in het goal. (5-0) Nok is zo aan het genieten dat we even een moment hebben dat we vergeten te verdedigen. Sneek doet Martine even na. (5-1) In de 75e minuut was Nok weer in de aanval. Martine legt een mooi balletje klaar voor Tiertje die de bal weer in het goal schiet. (6-1) En om het af te leren schoot Tiertje in de 80e minuut nog een keer de bal in het goal. 7-1 winst voor Nok! Tevreden over de wedstrijd! Volgende week nog een wedstrijd tegen VWC/WOLVEGA. Dan gaan we weer knallen!