Momenteel: 1 bezoeker online

Laatste nieuws

Feestochtend 50 jaar Nok jeugd
20-05-2015

Zaterdagochtend 6 juni is de feestochtend voor de jeugdafdeling. Wil iedereen er om denken dat de opgavestookjes...

De Theunis Stegenga bokaal is weer terug!
18-05-2015

BREAKING NEWS!

De Theunis Stegenga Bokaal keert weer terug!

Op Donderdag 28 mei a.s. is sinds 7 jaar de Theunis...


Finales penaltybokaal jeugd
11-05-2015

Op woensdag 27 mei worden de Nok-finales van het penaltybokaal gehouden van de pupillen en junioren. We beginnen om...

verder lezen >>


Als voorzitter van de omni-vereniging SV NOK heet ik u van harte welkom op onze website.

Sportvereniging NOK is op 1 februari 1973 opgericht en ontstaan uit een combinatie van sportafdelingen uit Nijemirdum en Oudemirdum. Hieruit is de naam Nijemirdum Oudemirdum Kombinatie ontstaan. Tegenwoordig zijn ook vanuit andere plaatsen binnen onze gemeente veel sporters actief voor SV NOK.

Gelegen tussen de Gaasterlandse kliffen, bossen en het IJsselmeer vindt u wellicht één van de mooiste sportparken die Friesland rijk is. Op deze unieke locatie in Oudemirdum bevindt zich namelijk het sportcomplex van onze vereniging. Een sportvereniging die bestaat uit een viertal sporten, namelijk; volleybal, gymnastiek, tennis en voetbal.

De afdeling voetbal heeft een schitterend complex met twee voetbalvelden, waarvan één volledig verlicht, en een groot trainingsveld. Tennis beschikt vanaf april 2011 over vier fantastische tennis banen, twee zijn geheel nieuw en twee zijn er gemoderniseerd. Onze binnensporters beschikken per 1 januari 2012 over een geheel nieuwe sportzaal in het M.F.C. complex. Dit multifunctionele centrum bevindt zich op loopafstand van de aan elkaar grenzende sportterreinen van de afdelingen tennis en voetbal.

Aangrenzend aan de tennisbanen bevindt zich een knusse gezellige kantine en tussen de voetbalvelden is ons centrale clubgebouw “de Skelp”gevestigd. Dit is de plaats waar alle vergaderingen worden gehouden van de afdelingen, het hoofdbestuur, de beheerscommissie van de kantine, de vrijwilligerscommissie en de NOKnieuwscommissie. De laatst genoemde beschikt hier over een moderne machine om alle druk- en kopieerwerk voor de hele sportvereniging te verzorgen. Ook kan men in het clubgebouw terecht voor alle informatie op het gebied van de zowel sport als bestuur.

Als algemeen voorzitter van de SV NOK wens ik u veel leesplezier bij het doorlinken naar de diverse afdelingen en besturen.

 

Algemeen voorzitter SV NOK
J. de Vries