Momenteel: 1 bezoeker online

Laatste nieuws

JEUGDAFDELINGEN SV NOK OOK DIT JAAR GESELECTEERD VOOR POIESZ-SPONSORACTIE
09-02-2016

Wederom zijn we als SV NOK geselecteerd door de POIESZ om mee te doen aan de sponsoractie voor de jeugd. Hoe werkt...

verder lezen >>


Douwe DoDo en zijn oranje wonderschoenen
07-02-2016

Er was eens, lang geleden een kleine jongen met een grote wens; “voetballer worden”. Het verhaal speelt zich af in...

verder lezen >>


Familie Stegenga wint Familievolleybaltoernooi editie 2016
16-01-2016

(FOTO'S STAAN ONLINE!) De familie Stegenga heeft het familievolleybaltoernooi 2016 gewonnen. Zaterdag 9 januari werd...

verder lezen >>


Als voorzitter van de omni-vereniging SV NOK heet ik u van harte welkom op onze website.

Sportvereniging NOK is op 1 februari 1973 opgericht en ontstaan uit een combinatie van sportafdelingen uit Nijemirdum en Oudemirdum. Hieruit is de naam Nijemirdum Oudemirdum Kombinatie ontstaan. Tegenwoordig zijn ook vanuit andere plaatsen binnen onze gemeente veel sporters actief voor SV NOK.

Gelegen tussen de Gaasterlandse kliffen, bossen en het IJsselmeer vindt u wellicht één van de mooiste sportparken die Friesland rijk is. Op deze unieke locatie in Oudemirdum bevindt zich namelijk het sportcomplex van onze vereniging. Een sportvereniging die bestaat uit een viertal sporten, namelijk; volleybal, gymnastiek, tennis en voetbal.

De afdeling voetbal heeft een schitterend complex met twee voetbalvelden, waarvan één volledig verlicht, en een groot trainingsveld. Tennis beschikt vanaf april 2011 over vier fantastische tennis banen, twee zijn geheel nieuw en twee zijn er gemoderniseerd. Onze binnensporters beschikken per 1 januari 2012 over een geheel nieuwe sportzaal in het M.F.C. complex. Dit multifunctionele centrum bevindt zich op loopafstand van de aan elkaar grenzende sportterreinen van de afdelingen tennis en voetbal.

Aangrenzend aan de tennisbanen bevindt zich een knusse gezellige kantine en tussen de voetbalvelden is ons centrale clubgebouw “de Skelp”gevestigd. Dit is de plaats waar alle vergaderingen worden gehouden van de afdelingen, het hoofdbestuur, de beheerscommissie van de kantine, de vrijwilligerscommissie en de NOKnieuwscommissie. De laatst genoemde beschikt hier over een moderne machine om alle druk- en kopieerwerk voor de hele sportvereniging te verzorgen. Ook kan men in het clubgebouw terecht voor alle informatie op het gebied van de zowel sport als bestuur.

Als algemeen voorzitter van de SV NOK wens ik u veel leesplezier bij het doorlinken naar de diverse afdelingen en besturen.

 

Algemeen voorzitter SV NOK
J. de Vries